• Veilig op vakantie met de auto en goede autobanden

  13 augustus 2018

  De vakanties staan weer voor de deur. Veel mensen trekken er met de auto op uit. Vaak moeten lange afstanden worden afgelegd naar het buitenland. De meeste mensen besteden ruime aandacht aan hun bagage. Is alles wel ingepakt voor de reis en het verblijf? Maar heeft u wel stilgestaan bij de staat van uw banden? Een reis naar Spanje bijvoorbeeld bedraagt al gauw minimaal 1000 km en ook moet nog teruggereden worden.

  Wij adviseren dan een minimale profieldiepte van de banden bij aanvang van de reis van 3 mm. Het is goed om te beseffen dat gedurende de heenreis van 1000 km de diepte van het profiel al afneemt met ongeveer ½ mm en dan moet ook nog de terugreis volbracht worden. Ook is de bandenspanning van belang. Een verkeerde bandenspanning kan onnodige slijtage van een band betekenen.

  Vrijblijvende en kosteloze inspectie van uw banden

  Om u veilig op weg te sturen nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende en kosteloze inspectie van uw banden. Is de bandenspanning wel in orde en is de profieldiepte nog voldoende? Ook wordt de staat van de banden bekeken. Het is goed om te beseffen dat als u in het buitenland problemen met uw banden ervaart er vaak hoge kosten in rekening gebracht worden voor vervanging of reparatie.

  Onze mobiele servicewagen bezoekt u vanaf september op locatie

  D.W. Banden Service hecht zeer veel waarde aan service. Schaft u bij ons twee of meer nieuwe banden aan dan krijgt u een korting van 20% op de uitlijning van het voertuig. Maar wij gaan nog verder. Wij gaan onze service nog verder uitbouwen, want stilstand is achteruitgang vinden wij.

  Vanaf september 2018 gaat onze mobiele servicewagen rijden. Bij u op locatie verzorgen wij dan een bandenwissel of herstel van een band of banden in geval van pech. In onze montagewagen hebben wij alle middelen aan boord om elk probleem te herstellen. Hierdoor hoeft u onze garage dan niet te bezoeken. Uiteraard bent u hier wel altijd van harte welkom.