• Autolease? Wij regelen alles voor u

  D.W. Bandenservice in Westrode-Meise heeft een samenwerkingsverband met een aantal leasemaatschappijen afgesloten, zodat ook de leaserijder bij ons terecht kan voor bijvoorbeeld een bandenwissel of het vervangen van één of meerdere banden. Wij werken samen met de volgende leasemaatschappijen en fleetservices:

  AVIS - ALD Automotive - KBC Autolease - ARVAL - GE Commercial Finance - Athlon - Alphabet - Vancia Rent - Ciac fleet - Belfius - Bpost - Westlease

  Neem contact met ons op

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  Lease is zorgenloos autorijden

  Zoals contractueel bepaald kunnen de leaserijders bij ons langskomen, de werkzaamheden laten uitvoeren en met gesloten beurs hun weg vervolgen. Alle administratieve handelingen worden door ons uitgevoerd. Hiermee nemen wij u alle zorgen uit handen. Door uw auto als leaserijder toe te vertrouwen aan D.W. Bandenservice bent u altijd verzekerd van een vakkundige service. Wij hebben een ervaring van 15 jaar in de bandensector, waardoor wij de hoogst haalbare kwaliteit kunnen leveren. Veel leaserijders staan bekend om de vele kilometers die zij jaarlijks in de auto doorbrengen voor hun werk. Dan wilt u ook verzekerd zijn van een auto die betrouwbaar is. Een wezenlijk onderdeel voor veiligheid is een goed contact met het wegdek. Banden spelen hierin een belangrijke rol. Een versleten band kan gevaarlijke situaties als aquaplaning opleveren, maar ook riskeert u een klapband. Als leaserijder heeft u ook een eigen verantwoordelijkheid. Twijfelt u dus over de toestand van uw banden, dan bent u bij ons van harte welkom voor een gratis diagnose, zodat u weet waar u aan toe bent en weer vele veilige kilometers tegemoet kunt zien. Ook fleetowners kunnen terecht bij ons.

  Waarom zou u als leaserijder juist kiezen voor D.W. Bandenservice?
  Wij geven u graag een aantal goede redenen.

  Een vriendelijk en gastvrij onthaal in onze vestiging, want u bent een individu en geen nummer
  Een supersnelle service, want tijd is geld voor een leaserijder
  Deskundig en eerlijk advies
  Kwaliteit die boven alles gaat
  Uitstekende service
  Alle administratieve rompslomp nemen wij u uit handen
  Reparaties zonder afspraak
  Uw leaseauto is in handen van een ervaren team
  Wij hebben de beschikking over de modernste apparatuur

  Graag heten wij u van harte welkom voor onze bandenservice, wilt u graag eerst nadere informatie of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!