• Veilig op vakantie met een goed stel winterbanden

  Nu de winter er aan komt denken veel mensen al aan de wintersport vakantie. In een aantal landen in Europa, zoals Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg zijn deze winterbanden in geval van winterse omstandigheden verplicht. Als er niet aan de wetgeving wordt voldaan riskeert u een fikse boete en betaalt de verzekering ingeval van een ongeval niet uit.

  Winterbanden bieden een groot aantal voordelen, als er sprake is van sneeuw of hevige regenval wordt de grip op de weg aanzienlijk verbeterd en de remweg veel korter. Bij winterse omstandigheden als sneeuw, ijzel of heftige regenval kunnen deze zelfs het verschil betekenen tussen op tijd tot stilstand komen of een aanrijding. Wij hebben in ons assortiment een groot aantal winterbanden en wij adviseren u over de juiste winterband voor uw auto. De banden worden vakkundig voor u gemonteerd en gebalanceerd.

  Kies je banden online Onze promoties banden

  Maak snel een afspraak!

  Verkoop van de juiste winterbanden

  Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies over welke winterband voor u het meest geschikt is en in welke prijsklasse wij u mogen adviseren. Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding door een goede inkoop van de banden.

  Als extra service kunnen wij u ook tweedehands winterbanden leveren, deze zijn van prima kwaliteit en hebben altijd ruim voldoende profiel. Deze banden zijn goedkoper dan nieuwe banden en zijn het overwegen waard als u niet vaak in het wintersport gebied verblijft.

  Voor meer informatie of aanvraag van een goed stel winterbanden kunt u het formulier op deze pagina invullen.

  Met een goed stel winterbanden sturen wij u en uw gezin weer veilig op weg, of u nu in België blijft of juist meer sneeuw opzoekt.