• De Specialist in Zomer- en Winterbanden

  12 april 2018

  De Specialist in Zomer- en Winterbanden

  D.W. Bandenservice in Westrode-Meise is gecertificeerd dealer van Firststop. Hierdoor bent u verzekerd van een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande banden. In ons assortiment voeren wij zomerbanden en winterbanden van bekende merken als Bridgestone, Firestone, Pirelli en Good Year. Naast banden voor personenauto’s kunt u ook prima bij ons terecht voor banden voor uw bestelwagen, 4×4 automobiel , SUV voertuig of motor.

  U kunt vertrouwen op onze ruime ervaring van meer dan 15 jaar en onze uitstekende expertise. Naast het leveren van een breed scala aan banden kunt u ook bij ons ook terecht voor reguliere velgen en lichtmetalen velgen van het vooraanstaande merk Alcar, welk lichtmetalen velgen van uitstekende kwaliteit levert met een bijzondere uitstraling.

  Service staat bij ons hoog in het vaandel, bij ons bent u een gewaardeerde klant, wij behandelen u niet als nummer maar als individu. Doordat wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, voorzien van (diagnose)apparatuur van de laatste generatie en gemotiveerde en vakbekwame monteurs kunnen wij u snel helpen. Kiest u voor een bandenwissel, dan streven wij bijvoorbeeld altijd naar een wachttijd van maximaal 30 minuten. Als gecertificeerd bedrijf door Firststop dienen wij te voldoen aan de aan ons opgelegde hoge eisen op het gebied van kwaliteit en service. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat van onze dienstverlening.

  Een afwijking van het rijgedrag is vaak eenvoudig te verhelpen

  Heeft u een stoeprand geraakt en vertoont uw voertuig een vreemd rijgedrag, dan is overmatige bandenslijtage het onvermijdelijke gevolg. Graag lijnen wij dan het voertuig voor u uit. Ook een te lage bandenspanning kan onnodige slijtage aan de banden veroorzaken. Laat bij ons regelmatig uw bandenspanning controleren om de levensduur van uw banden te waarborgen.

  Niet alleen particulieren kunnen gebruikmaken van onze diensten, wij hebben ook een samenwerkingsverband met leasemaatschappijen, waardoor ook leaserijders bij ons terecht kunnen.

  Wanneer de temperatuur daalt beneden de 7 graden celsius is het wenselijk om winterbanden te laten monteren. Het is een misverstand dat u daardoor voor dubbele kosten komt te staan, aangezien u of zomerbanden of winterbanden gebruikt. De banden slaan wij kosteloos voor u op, tot de volgende bandenwissel.

  Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben, kunnen wij u een concurrerend tarief bieden.

  U bent altijd welkom in onze garage, ook zonder afspraak.