• Bandenwissel winterbanden naar zomerbanden

  7 mei 2018

  D.W. Bandenservice in Westrode-Meise is dit jaar later begonnen met de bandenwissels van winterbanden naar zomerbanden dan in andere jaren. De reden hiervoor is dat de winter dit jaar langer heeft aangehouden, waardoor om de veiligheid te waarborgen onze klanten in overleg met ons voor een later tijdstip hebben gekozen om de banden te laten wisselen.

  Op dit moment doen wij onze uiterste best om onze particuliere klanten en leaserijders te bedienen, zodat uw winterbanden niet onnodig zullen slijten. Het is een goed streven om de winterbanden te vervangen door zomerbanden als de temperatuur boven de 7 graden celsius komt. Doordat het rubber van de winterbanden een andere samenstelling heeft dan zomerbanden bieden deze in de winter meer grip, maar zullen in de zomer sneller slijten.

  Bandenwissel wagenpark Avis verhuurbedrijf

  Inmiddels heeft verhuurbedrijf Avis in Zaventem de door ons geleverde kwaliteit en service ook ontdekt en heeft ons de opdracht gegeven om het complete wagenpark te voorzien van een bandenwissel. Doordat wij beschikken over voldoende menskracht en eigentijds materieel hebben wij dit project graag aanvaard.

  Opslag winterbanden Volvo

  De Volvo fabrieken in Gent hechten zeer veel waarde aan veiligheid. Hierdoor voorzien zij hun personeel van een Volvo leaseauto. Hierbij is het vanzelfsprekend dat er voor de winter een bandenwissel plaatsvindt, om zo voorbereid te zijn op winterse omstandigheden. In het voorjaar worden de zomerbanden gemonteerd. Volvo heeft ons bandenhotel uitgekozen voor de opslag van de gewisselde banden.

  Ons assortiment banden van bekende merken

  Heeft u uw banden al verwisseld? Bij ons vindt u een ruim assortiment banden van vooraanstaande merken als Bridgestone, Pirelli en Good Year. Wij leveren en monteren banden voor personenauto’s, bedrijfswagens, 4×4 voertuigen en SUV auto’s.

  Ervaren en vakkundige monteurs staan u graag te woord om u te informeren over welke band het beste aansluit bij uw voertuig en rijstijl en verzorgen een professionele montage van de banden. Komt u gerust bij ons langs, wij sturen u graag veilig de weg op. Vergeet u ook niet om regelmatig bij ons de bandenspanning te laten controleren, om zo onnodige slijtage van de banden te voorkomen?