Blog

Veilig op vakantie met de auto en goede autobanden

De vakanties staan weer voor de deur. Veel mensen trekken er met de auto op uit. Vaak moeten lange afstanden worden afgelegd naar het buitenland. De meeste mensen besteden ruime aandacht aan hun bagage. Is alles wel ingepakt voor de reis en het verblijf? Maar heeft u wel stilgestaan bij de staat van uw banden? Een reis naar Spanje bijvoorbeeld bedraagt al gauw minimaal 1000 km en ook moet nog teruggereden worden.

maandag 07 mei 2018 10:10

Bandenwissel

Geschreven door

Bandenwissel winterbanden naar zomerbanden

D.W. Bandenservice in Westrode-Meise is dit jaar later begonnen met de bandenwissels van winterbanden naar zomerbanden dan in andere jaren. De reden hiervoor is dat de winter dit jaar langer heeft aangehouden, waardoor om de veiligheid te waarborgen onze klanten in overleg met ons voor een later tijdstip hebben gekozen om de banden te laten wisselen.

donderdag 12 april 2018 14:16

Bandenspecialist D.W. Banden

Geschreven door

De Specialist in Zomer- en Winterbanden

D.W. Bandenservice in Westrode-Meise is gecertificeerd dealer van Firststop. Hierdoor bent u verzekerd van een breed aanbod van kwalitatief hoogstaande banden. In ons assortiment voeren wij zomerbanden en winterbanden van bekende merken als Bridgestone, Firestone, Pirelli en Good Year. Naast banden voor personenauto’s kunt u ook prima bij ons terecht voor banden voor uw bestelwagen, 4x4 automobiel , SUV voertuig of motor. 

U kunt vertrouwen op onze ruime ervaring van meer dan 15 jaar en onze uitstekende expertise. Naast het leveren van een breed scala aan banden kunt u ook bij ons ook terecht voor reguliere velgen en lichtmetalen velgen van het vooraanstaande merk Alcar, welk lichtmetalen velgen van uitstekende kwaliteit levert met een bijzondere uitstraling. 

Over DW Banden Service

D.W. Banden Service heeft een ruim assortiment banden van bekende merken op voorraad. Ook voor stalen en lichtmetalen velgen kunt u bij ons terecht. Onze bandenservice is gericht op een razendsnelle service, met of zonder afspraak.

Wij zijn aangesloten bij Firststop

Wij zijn aangesloten bij Firststop

Search