Veilig op vakantie met een goed stel winterbanden

Nu de winter er aan komt denken veel mensen al aan de wintersport vakantie. In een aantal landen in Europa, zoals Duitsland, Oostenrijk en Luxemburg zijn deze winterbanden in geval van winterse omstandigheden verplicht. Als er niet aan de wetgeving wordt voldaan riskeert u een fikse boete en betaalt de verzekering ingeval van een ongeval niet uit.

Winterbanden bieden een groot aantal voordelen, als er sprake is van sneeuw of hevige regenval wordt de grip op de weg aanzienlijk verbeterd en de remweg veel korter. Bij winterse omstandigheden als sneeuw, ijzel of heftige regenval kunnen deze zelfs het verschil betekenen tussen op tijd tot stilstand komen of een aanrijding. Wij hebben in ons assortiment een groot aantal winterbanden en wij adviseren u over de juiste winterband voor uw auto.

Kies voor het huren van winterbanden

U kunt bij ons ook uw winterbanden huren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Een ideale oplossing als u deze voor een korte periode nodig hebt, omdat u kort op (wintersport)vakantie gaat of in de wintermaanden meestal voor het openbaar vervoer kiest en weinig gebruikt maakt van de auto.

Bij sneeuw, ijzel of regen hebben winterbanden veel meer grip op het asfalt dan zomerbanden. Dus ook in België is het verstandig om winterbanden te laten monteren door D.W. Banden Service.

De verhuurde banden die wij voor u monteren zijn van uitstekende kwaliteit en hebben altijd meer dan voldoende profiel. Wij zorgen voor een juiste bandenspanning en de banden worden gecontroleerd op beschadigingen en gebalanceerd.

Kiest u dus voor het gemak van de huur van uw winterbanden, dan kunnen u en uw gezin weer veilig de weg op. Maakt u vandaag nog een afspraak voor de montage van uw winterbanden?

Maak snel een afspraak!

Over DW Banden Service

D.W. Banden Service heeft een ruim assortiment banden van bekende merken op voorraad. Ook voor stalen en lichtmetalen velgen kunt u bij ons terecht. Onze bandenservice is gericht op een razendsnelle service, met of zonder afspraak.

Wij zijn aangesloten bij Firststop

Wij zijn aangesloten bij Firststop

Search