Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Autobanden Service Meise

Een (auto)band is het enige contact van een voertuig met de weg. In alle seizoenen moet u kunnen vertrouwen op een veilige wegligging, daarvoor is de keuze van de juiste band essentieel. D.W. Bandenservice in Westrode-Meise heeft met een ruime ervaring van 15 jaar in de bandensector de kennis om u van goed advies te dienen over een juiste bandenkeuze. Uw veiligheid is tenslotte een groot goed. Wij leveren en monteren zomerbanden en winterbanden van gerenommeerde merken en zijn aangesloten bij First Stop. De door deze organisatie geselecteerde dealers moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen, u als klant heeft daardoor de zekerheid dat alle werkzaamheden door D.W. Bandenservice met grote zorgvuldigheid worden uitgevoerd.

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur voor het monteren van de banden en het balanceren en ook voor uitlijning van een voertuig kunt u bij ons terecht. De levensduur van een band is afhankelijk van een groot aantal factoren. Allereerst het rijgedrag van de bestuurder natuurlijk. Maar ook zaken als een verkeerde uitlijning van een auto of een te lage of te hoge bandenspanning kunnen de levensduur van een band aanzienlijk verkorten. Ook is het belangrijk om een band tijdig te vervangen. Wacht u niet tot het wettelijk minimum bereikt is, om dan de band te vervangen. Het gevaar op aquaplaning is dan aanwezig en u loopt het risico op ernstige ongelukken.

Winterbanden Service Meise

Ook de keuze van een winterband is een goede als de temperatuur beneden de 7 graden celsius daalt. Een winterband heeft een andere compound dan een zomerband, oftewel een andere rubbersamenstelling. Door het speciale profiel worden sneeuw en regen beter afgevoerd, wat de remweg en de grip op de weg te goede komt.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Als u de winterbanden gebruikt, worden de zomerbanden gespaard. Een extra set banden hoeft dus niets extra te kosten. Heeft u voor kortere tijd, zoals bijvoorbeeld een wintersport vakantie, al dan niet verplicht, winterbanden nodig? Dan biedt D.W. Bandenservice u de mogelijkheid om de winterbanden te huren.

Veilige deelname verkeer

Wilt u verzekerd zijn van een veilige deelname aan het verkeer komt u dan bij ons langs. Wij voeren dan een gratis diagnose uit, waarbij wij de kwaliteit van de banden inspecteren en u adviseren of uw (auto)banden nog wel in goede conditie verkeren. Ons hechte en enthousiaste team van medewerkers heeft een goede kennis van alle merken en soorten banden. Service zit ons in het bloed, daarom bieden wij een razendsnelle service. U zult bij ons niet meemaken dat u onnodig lang hoeft te wachten. Wij voeren de werkzaamheden snel en voortvarend voor u uit. Wij willen niet dat u langer dan maximaal een half uur hoeft te wachten. De klant is bij ons koning!

Over DW Banden Service

D.W. Banden Service heeft een ruim assortiment banden van bekende merken op voorraad. Ook voor stalen en lichtmetalen velgen kunt u bij ons terecht. Onze bandenservice is gericht op een razendsnelle service, met of zonder afspraak.

Wij zijn aangesloten bij Firststop

Wij zijn aangesloten bij Firststop

Search